Kroatia – Italia: tuplamahdollisuus 0-0

FIbookmaker
23 kesäkuun, 2024
21 Näkymät

Vinkkimme: Kroatia – Italia: Tuplamahdollisuus 0-0

24.06.2024 21:00

Kroatia ja Italia kohtaavat viimeisellä kierroksella suorassa kamppailussa kahdeksannelle kierrokselle pääsystä. Siinä missä puolustava mestari tarvitsee vain tasapelin, Vatrenin on voitettava joka tapauksessa.

Kahden viime MM-kisojen pronssijoukkue on samassa tilanteessa kuin viime EM-kisoissa. Silloin sillä oli kahden lohkovaiheen kierroksen jälkeen yksi piste ja se voitti Skotlannin 3-1 veitsi kurkulla. Nyt heillä on kuitenkin vahvempi vastustaja, eikä tunnelma maajoukkueessa ole hyvä. Valmentaja Zlatko Dalic laittaa edelleen kentälle pelaajia, jotka eivät ole kunnossa tai eivät ole aloittaneet seuroissaan. Mikään ei osoita Kroatian taantumista paremmin kuin Luka Modric, josta ei ole enää paljon hyötyä joukkueelle, päinvastoin. Istuttakaa vain kroatialaislegenda alas, Dalic ei varmasti tee sitä.

Italia näyttää kompaktimmalta, sillä on selkeä pelisuunnitelma ja maalissa loistava Donaruma, joka pelasti joukkueen suuremmalta tappiolta kuin 0-1 Espanjalle. Azzurrit jäivät vajaiksi kaikilla osa-alueilla, ottivat kotonaan turpaan, mutta vastustaja pelasi todella poikkeuksellisesti. Avausottelun 2-1-voitto Albaniasta on kuitenkin hyvä lähtökohta italialaisille ennen ottelua Kroatiaa vastaan. Ongelmana on vasemman puolustajan Dimarcon loukkaantuminen, mutta Kroatialla on paljon enemmän huolenaiheita.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Italialle riittää tasapeli, mutta tasapeliin pelaaminen on riskialtis suunnitelma, eikä sen puolesta kannata lyödä vetoa. Lopulta he saattavat kuitenkin ottaa sen, sillä he eivät ole voittaneet Kroatiaa kahdeksassa keskinäisessä ottelussaan, ja viisi ottelua on päättynyt tasapeliin. Nollapeli tuplamahdollisuuksissa näyttää lupaavalta.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

20BETLyö vetoa 20betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker