Lehecka J. – Fucsovics M: 1

FIbookmaker
27 helmikuun, 2024
27 Näkymät

Vinkkimme: Lehecka J. – Fucsovics M: 1

27.02.2024 11:00

Ensimmäisen ATP-tittelinsä tällä kaudella Adelaidessa voittanut Jiri Lehecka koki pettymyksen Euroopan sisäturnauksissa Marseillessa ja Rotterdamissa. Rotterdamissa hän maksoi kuitenkin myös hinnan törmätessään suosikkiinsa Hubert Hurkacziin, jolle hän hävisi ensimmäisellä kierroksella vasta kolmannen erän tiebreakissa, kun hän ei onnistunut kääntämään ottelupistettä.

Hän haluaa selvästi korjata mielialaansa siirtymällä ulkobetonille. Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, tarkemmin sanottuna arvostetussa Dubain turnauksessa, hän kohtaa unkarilaisen karsintakilpailijan Marton Fucsovicsin, mikä ei ole lainkaan huono arvonta ottaen huomioon Dubain laadukkaan ja todella vahvan kentän, joka Dubaihin on koottu.

Unkarilainen on voittanut tällä kaudella vain kaksi ottelua pääturnauksissa pelaajia vastaan, jotka ovat maailman top 100:n alemmilla tasoilla. Hän joutui pelaamaan Dubaissa karsintaottelun, jossa hän kohtasi kaksi pelaajaa maailman sadan parhaan joukossa. Entisellä maailmanlistan kolmekymmentäyksi olevalla entisellä maailmanlistan kolmellakympillä ei yksinkertaisesti ole ihanteellinen vuosi.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Lehecka luottaa erinomaiseen syöttöönsä, joka on parantunut valtavasti Tomas Berdychin vaikutuksesta. Fucsovicsilla ei ole siihen vastausta ja hän kaatuu lopulta tiukassa ottelussa.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

BETWINNERLyö vetoa Betwinnerillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker