FIbookmaker
18 elokuun, 2024
10 Näkymät

18.08.2024 17:00

Itätšekkiläisillä on neljän kierroksen jälkeen vain kolme pistettä, kiitos sen, että he kohtasivat heikon Budějovicen (3:1). Vierailijat ovat näin ollen liittyneet uudelleen mukaan tämän kauden pelastustaisteluun, mitä oli odotettavissa ennen kauden alkua, varsinkin kesän muutosten jälkeen, jotka eivät ole vielä ohi.

Pardubice liimaa kokoonpanoa lennosta, joka viikko tulee joku uusi (Polyák, Noslin, Simon), joka sitten hyppää heti aloituskokoonpanoon. Joukkuekemia ei voi olla ihanteellinen, mikä näkyy nykyisissä tuloksissa. Joukkue kamppailee päädyssä, kahdessa neljästä pelistä ei ole tehty maaleja, puolustuspäässä tilanne on hieman parempi, mutta tällä kertaa vieraat eivät saa pidettyä maalinsa puhtaana. Kotijoukkue Libereciä valmentaa Radoslav Kováč, joka on Pardubicen entinen valmentaja.

Slovanin valmentaja tuntee vastustajan kaikki heikkoudet, mikä on kiistaton etu. Myös Hlavatý – Icha -tandemilla, joka myös muutti valmentajan mukana Pohjois-Böömiin, on lisää motivaatiota. Liberec ei loista kuluvalla kaudella tuloksellisesti, mutta viime kierroksen heikon esityksen jälkeen pelaajat saivat ”harjan”.

Joukkueen suoritustaso nousee taatusti ja muutoksia saattaa tulla aloitusympyröihin. Joka tapauksessa Slovan on pelannut viime kaudesta lähtien paljon paremmin kotona kuin vieraissa, mikä varmistuu jälleen. Slovan lähtee vastustajansa kimppuun heti avausminuuteista lähtien ja menee ensimmäisellä puoliajalla johtoon. Nyarko, joka on äärimmäisen nopea pallon kanssa ja ilman palloa, voi tehdä vaikutuksen.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Joukkueita erottaa taulukossa yksi piste, mutta Liberec on kotonaan paperisuosikki. Joukkueella on enemmän maalintekopotentiaalia, mikä tulee näkymään lopputuloksessa. Joukkue hoitaa ensimmäisen puoliajan paremmin kuin toisen puoliajan, joten se voi mennä puoliajan jälkeen johtoon.