Litvínov – Kometa Brno: Bretno: Double chance – tasapeli

FIbookmaker
26 maaliskuun, 2024
21 Näkymät

Meidän valintamme: Litvínov – Kometa Brno: Bretnov: Tuplamahdollisuus – tasapeli

26.03.2024 17:30

Viisi peliä – viisi voittoa vierasjoukkueelle. Litvínovin ja Brnon välisessä puolivälierien pudotuspelisarjassa ei todellakaan päde banaali ”minun kotini, minun linnani”.

Kometa onnistui kahden kotitappion jälkeen tasoittamaan sarjan 2:2:een. Se päätti vastustajan seitsemän ottelun tappiottoman putken ja näytti saaneen tärkeän psykologisen edun.

Sunnuntain ottelussa Brno johti täyteen ahdetussa Rondossa, mutta Litvínov onnistui tasoittamaan viimeisessä erässä ja jatkoajalla ja viimeistelemään käänteen loppulukemiin 2:1. Jos kolmessa edellisessä kaksinkamppailussa tehtiin vähintään kuusi maalia, tällä kertaa kisa oli niukka.

Kuten yhä selvemmäksi käy, tässä sarjassa on äärimmäisen vaikea ennustaa mitään. Kahta pöytänaapuria erotti runkosarjan lopussa vain kolme pistettä, ja yleisesti odotettiin, että puolivälieräottelusta tulisi tasainen.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Game 6:ssa tulee olemaan tiukkaa. Litvínovilla on kaksi mielikuvitusmiekkaa käsissään, kun taas Kometalla on veitsi kurkullaan. Tiistaina nähdään todennäköisesti varovaisempi alku ja tasaisempi esitys. Jälleen kerran yksityiskohdat voivat olla ratkaisevia, joten tuplamahdollisuus tasapeliin ensimmäisessä erässä tai 60 minuutin jälkeen vaikuttaa hyvältä vedolta. Tämä valinta on toiminut useimmissa tämän sarjan peleissä tähän mennessä.