Litvínov – Kometa Brno: Kometa Brno: Ottelun voittaja ratkaisuun/Kometa Brno

FIbookmaker
18 lokakuun, 2024
8 Näkymät

Meidän valintamme: Litvínov – Kometa Brno: Voittaja ottelun ratkaisuun/Kometa Brno

18.10.2024 17:30

Jääkiekon Extraliigan kahdellatoista kierroksella nähdään Litvínovin ja Kometan välinen kaksintaistelu. Nämä joukkueet kohtasivat viimeksi viime vuoden pudotuspelien puolivälierissä, jolloin Verva voitti 4:2. Joukkueita erottaa nykyisessä sarjataulukossa vain viisi pistettä.

Seitsemän ottelun voittoputken jälkeen kotijoukkue Litvínov on saanut neljästä viime ottelusta vain yhden pisteen ja tehnyt vain kuusi maalia. Sunnuntain kierroksella Verva kaatui Vítkovicelle 1:4. Kaksintaistelu alkoi hyvin, mutta sitten vierailijat käänsivät pisteet puolustusvirheiden ansiosta. Litvínovin johto taulukon kärjessä on mennyt. Tähän vaikuttaa paljon alkukaudella lähes pysäyttämättömän Ondřej Kašin poissaolo. Ilman häntä hyökkäyksestä puuttuu lisää ideoita ja vauhtia.

Kotijoukkueesta poiketen Kometan suoritustaso ja etenkin tulokset ovat nousussa. Brno on tehnyt pisteitä viidessä viimeisessä ottelussa peräkkäin, eikä ole menettänyt pistettäkään kolmesta viimeisestä ottelusta. Maanantain kotiottelussaan se voitti Mladá Boleslavin 4:2. Ottelun ratkaisi ottelun keskivaihe, jossa Kometa onnistui täydellisesti hyödyntämään Boleslavin virheet ja hyppäsi kolmen maalin johtoon. Ottelun pääteema oli Peter Müllerin paluu, joka teki maalin ja syöttöpisteen. Moravian joukkueen esitykset ovat vähitellen parantuneet kauden alkuun verrattuna.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Nämä kaksi joukkuetta ovat täysin eri kunnossa, joten kupongin mukaan vierailijat voittavat ratkaisun erittäin mielenkiintoisella kertoimella. Komets on voittanut kolme kertaa viidestä viimeisestä kohtaamisesta Ivan Hlinka Ice Arenalla.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

1XBETLyö vetoa 1xbetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker