Litvínov – Kometa Brno: Litvínov: Kuka tekee ensimmäisen maalin – Litvínov

22 maaliskuun, 2024
30 Näkymät

Meidän vinkkimme: Litvínov – Kometa Brno: Kumpi tekee 1. maalin – Litvínov

22.03.2024 17:00

Litvínov menetti seitsemän ottelun voittoputkensa kolmannessa puolivälieräottelussa Kometaa vastaan ja menetti näin mahdollisuuden päästä kuvitteelliseen rangaistuspotkukilpailuun. Vervalla on kuitenkin edelleen kaikki kortit hallussaan ja se on suosikki voittamaan kolmannen pisteen perjantaina.

Kemiläiset voittivat ensin 2:1 rangaistuslaukauskilpailun jälkeen Muuramen pääkaupungissa ja jatkoivat sitten 5:1-vierasvoittoon. Myös Litvínov pelasi torstaina vankan ottelun faniensa edessä. Brittihyökkääjä Liam Kirk piristi heitä ajassa 52.43 ottelun toisella maalillaan, mutta 3:2-johto ei kestänyt minuuttiakaan. Mikäs siinä, 55. minuutin lopussa he olivat 3:4 tappiolla, mikä oli ottelun lopputulos.

Peli oli hyvin tasainen, mistä kertoo hyvin maalilaukaustilasto. Litvínov oli tässä suhteessa yhden yrityksen verran parempi (38:37). He olivat kuitenkin ottelun alussa aktiivisempi joukkue, minkä pitäisi toistua perjantaina, kun otetaan huomioon oman stadionin etu.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Pohjoisamerikkalaiset ovat tehneet ensimmäisen maalin sarjan tähänastisissa kolmessa ottelussa. Eilisen huonon lopun jälkeen valmentaja Mlejnekin suojatit aloittavat heti alusta ja siirtyvät jälleen johtoon.