Los Angeles- Vancouver: 2

FIbookmaker
6 maaliskuun, 2024
28 Näkymät

Meidän valintamme: Los Angeles- Vancouver: 2

5.3.2024

Vancouver on nyt kokenut kauden huonoimman putkensa, kun se ei ole voittanut seitsemää ottelua varsinaisella peliajalla. On varsin todennäköistä, että tähti Elias Petterssonin ympärillä oleva tilanne on vienyt koko joukkueen veronsa. Johto halusi pitkään patistaa häntä tekemään uuden sopimuksen, sillä hänestä tulee vuoden päästä vapaa agentti ja organisaation suunta riippuu hänestä. Lopulta se toimi. Trade Deadlinen lähestyessä pöydälle on tiettävästi laskeutunut erittäin mielenkiintoinen tarjous Carolinasta. Ja Vancouverin sanottiin harkitsevan sitä vakavasti.

Mutta lopulta suostui Pettersonin kanssa kahdeksan vuoden jatkosopimukseen ja kivi putosi kaikkien sydämestä. On hyvin todennäköistä, että tämä perustavanlaatuinen epävarmuus on tihkunut koko joukkueeseen. Kun se oli tehty, Canucks voitti Anaheimin ensimmäisessä ottelussa 2-1. Tulos näyttää epäuskottavalta, mutta Canucks oli selvästi parempi joukkue.

Nyt vastaan asettuu Los Angeles, huomattavasti parempi joukkue, joka voitti muutama päivä sitten 5-1. Luota siihen, että Canucks yrittää kostautua, nyt tietäen, että joukkueen eheys säilyy ja he taistelevat täydellä voimalla Stanley Cupista.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Tämä voi olla sellaisten joukkueiden taistelu, jotka kohtaavat toisensa pian pudotuspeleissä. Vancouverilla on paljon annettavaa ja koska he ovat päässeet eroon Petterssonin ympärillä olevasta epävarmuudesta, he ovat rennompia. Joukkue on matkassa, nyt on aika juhlia. Kertoimet ovat tasan, mutta silti Vancouverin pitäisi voittaa tämä peli.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

WAZAMBALyö vetoa Wazambasta 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker