Machac T. – Medvedev D.: Machac +5.5 peliä

FIbookmaker
31 toukokuun, 2024
22 Näkymät

Meidän vinkkimme: Macac Macac on voittanut ottelun, jossa hän on ollut mukana: Machac T. – Medvedev D.: Machac +5.5 peliä

01.06.2024 13:45

Päästessään tämän vuoden Roland Garrosin 3. kierrokselle Tomas Machac tasoitti Grand Slam -ennätyksensä, ja hän yrittää ylittää sen ottelussaan Daniil Medvedeviä vastaan.

Kateryna Siniakovan partneri on luottavainen viidenneksi sijoitetun suhteen. Hän sai itseluottamusta Geneven turnauksessa, jossa hän kukisti välierissä maailmanlistan ykkösen Novak Djokovicin ja pelasi tasaisen finaalin norjalaisen Casper Ruudin kanssa, joka on päässyt Roland Garrosin finaaliin kahdesti peräkkäin. Machac selviytyi Pariisissa myös rankasta, sateen viivästyttämästä viiden erän toisen kierroksen ottelusta savikenttäspesialisti Marian Navonia vastaan, jonka hän pyyhkäisi 6-1 ratkaisusarjassa.

Tosiasia on, että savi on Medvedevin heikoin pinta. Ennen tämänvuotisen turnauksen alkua hänellä oli Pariisissa 7-7 pistettä, ja viisi kertaa hän oli pudonnut ensimmäisellä kierroksella. Edes hänen alkuturnauksensa eivät sujuneet hyvin (5-3), ja hän on itsekin tietoinen siitä, että hänellä on vähiten mahdollisuuksia voittaa Roland Garrosissa neljästä Grand Slam -turnauksesta. Tänä vuonna hänellä oli onnea toisella kierroksella, kun huonokuntoinen serbialainen Kecmanovic antautui hänelle 1:6, 0:5 ja hävisi erän saksalaiselle Koepferille (6:3, 6:4, 5:7, 6:3).

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Medvedev voitti heidän ensimmäisen ottelunsa viime vuonna Indian Wellsin 2. kierroksella 6:3, 6:2, mutta Makhach on uhmakkaampi Pariisin savella. Rohkea yrittää puhdasta kakkosta, kunnon kertoimen tarjoaa tasoitusveto peleistä +5,5.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

BETWINNERLyö vetoa Betwinnerillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker