Mensik J. – Bolt A.: Bolt voittaa sarjan – yes

FIbookmaker
16 heinäkuun, 2024
16 Näkymät

Meidän valintamme: Mensik J. – Bolt A.: Bolt voittaa sarjan – yes

16.07.2024 19:40

Jakub Mensik viettää kauden nurmiosuuden Newportissa, Yhdysvalloissa, jossa ATP 250 -tapahtuma järjestetään tällä viikolla. Kahdeksantoistavuotias tšekkiläislahjakkuus lähtee siihen kolmetoista vuotta vanhempaa Alex Boltia vastaan.

Menšík on rankingissa sijalla 79, mikä tekee hänestä vedonvälittäjien silmissä suosikin. Prostejovista kotoisin oleva pelaaja herätti eniten huomiota vuoden alussa Dohassa, jossa hän pelasi ensimmäisen ATP-finaalinsa. Qatarissa hän kukisti muun muassa Andy Murrayn, Andrey Rubljovin ja Gael Monfilsin kaltaiset tennispelaajat.

Viime kuukaudet ovat olleet Mensikille heikompia. Jossain vaiheessa hänellä oli jopa neljän peräkkäisen tappion putki. Parannus tuli juuri ennen Wimbledonia Mallorcalla, jossa hän nappasi kaksi uransa avausvoittoa nurmella ja pääsi puolivälieriin. Lontoossa hän ei sitten onnistunut pitämään 2-0-sarjan johtoaan Kazakstanin Bublikia vastaan ensimmäisellä kierroksella.

Bolt on tällä hetkellä rankingissa peräti sijalla 210. Hän joutui karsimaan Newportissa. Hän ei hävinnyt sarjaa otteluissaan Etelä-Korean Hongia ja kotimaista Kruegeria vastaan. Hän on pelannut tänä vuonna jo 23 ottelua nurmella ja voittanut niistä 20. Maaliskuussa hän hallitsi kahta ITF-tapahtumaa vihreällä nurmella. Heinäkuun lopussa hän läpäisi Wimbledonin karsinnat ja putosi ensimmäisellä kierroksella norjalaiselle suosikille Ruudille, joka on maailmanlistan yhdeksäs pelaaja.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Nopea ruoho voi aika lailla pyyhkiä laatuerot pois. Bolt tuntee itsensä sillä kuin kala kuivalla maalla syöttönsä ansiosta, kun taas Mensik saa ensimmäiset kokemuksensa tällä pinnalla. Lisäksi australialainen lähtee otteluun juoksevampana, ja saattaa hyvinkin tähyillä suosikin päänahkaa. Boltin pitäisi viedä vähintään yksi erä.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker