Mensik J. – Brouwer G.: 1

FIbookmaker
10 kesäkuun, 2024
23 Näkymät

Vinkkimme: Mensik J. – Brouwer G.: 1

10.06.2024 15:50

Jakub Menšíkia ovat viime kuukausina vaivanneet terveysongelmat, jotka ovat pakottaneet hänet jättämään useita turnauksia väliin. Näihin kuului myös juuri päättynyt Roland Garros Pariisissa, mikä oli 18-vuotiaalle lahjakkaalle tennispelaajalle erittäin valitettavaa. Hän näyttää kuitenkin selvinneen vaikeuksistaan ja on valmis pelaamaan jälleen nurmikenttäkauden alkaessa.

Hänen oli alun perin tarkoitus pelata avauskierroksen ottelu espanjalaista savipelaaja Carballes Balenaa vastaan Hertogenboschissa, Alankomaissa, mutta hän kohtaa lopulta hollantilaisen Gijs Brouwerin. 28-vuotias on maailmanlistalla jopa kolmantena, mutta hänen kykyjään nurmella ei voi aliarvioida. Hän pääsi Hertogenboschissa karsintoihin, kuten myös viikko sitten Surbiton Challengerissa.

Enemmän nurmella pelatut ottelut saattavat pelata Brouwerin piikkiin, mutta Mensik on kohdannut nurmikentällä pelattuja turnauksia myös aiemmin, junioriuransa aikana. Lisäksi hän on kokonaisuutena paljon parempi tennispelaaja, minkä vuoksi hän on jo näin nuorena maailman top 100:n jäsen, kun taas Brouwer ei ole koskaan noussut niin korkealle.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Mensik palaa kentille terveysongelmien jälkeen voitolla. Hän pystyy voittamaan Brouwerin ja käyttää hyväkseen loistavia syöttöominaisuuksiaan, joihin hänen pituutensa tekee hänestä hyvän.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

1XBETLyö vetoa 1xbetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker