Metz – St.Etienne: Etienne: Kumpikin joukkue tekee maalin – Kyllä

FIbookmaker
1 kesäkuun, 2024
20 Näkymät

Meidän valintamme: Metz – St.Etienne: Etienne: Kumpikin joukkue tekee maalin – Kyllä

02.06.2024 17:00

Sunnuntai-iltana Ranskassa nähdään Ligue 1:n tulevan kauden puntarin uusintaottelu. Vierailija St. Etienne on paremmissa lähtökohdissa ennen uusintaottelua, sillä se voitti torstaina kotonaan 2-1. Métisit pyrkivät nyt kuromaan kotonaan yhden maalin tappion umpeen ja päättämään kauden kärkikahinoissa.

Méty ei ole niin hyvässä vireessä kuin se olisi halunnut kauden ratkaisevaan otteluun, sillä se on hävinnyt viisi peräkkäistä kilpailullista ottelua ja päästänyt jokaisessa niistä vähintään kaksi maalia. Avausottelun St. Étienneä vastaan ratkaisi melkoisen valitettava virhe, kun maalivahti Alexandre Oukidja erehtyi juoksussaan keskityksestä, ja ratkaiseva maali syntyi 1-2-maalin muodossa. Méty kohtaa sunnuntaina kotonaan Stade Saint-Symphorienin, jossa se ei ole hävinnyt kuutta peräkkäistä ottelua kyseistä vastustajaa vastaan (4-2-0), ja sen on nyt pelattava voitosta, kun otetaan huomioon alustavasti epäsuotuisa maaliero.

St. Étiennen torstain ottelussa auttoi suuresti kaksi maaliin johtanutta syöttöä Mathieu Cafarolta, joka syötti ensin joukkueen tämän vuoden parhaalle maalintekijälle Ibrahim Sissokolle, ja Irvin Cardonalta, joka myös teki maalin toisessa peräkkäisessä puntariottelussaan avattuaan maalitilinsä viikkoa aiemmin Rodezia vastaan 2-0-voitossa. Valmentaja Olivier Dall´Oglian joukkue matkustaa Itä-Ranskaan yhden maalin johtoasemassa, eikä sen tarvitse vastustajastaan poiketen kiirehtiä mihinkään. Verrattuna kahden vuoden takaiseen ensimmäiseen puntariin Auxerren kanssa (1-1), Les Verts lähtee uusintaotteluun paremmalla tuloksella, mikä antaa sille hyvät mahdollisuudet palata Ranskan liigan kärkeen, jonne historian toiseksi eniten mestaruuksia voittanut ranskalaisperinteinen seura epäilemättä kuuluu.

Mitä kannattaa lyödä vetoa?

Pelissä on kyse Métystä, jonka on tehtävä vähintään yksi maali päästäkseen jatkoajalle tai rangaistuspotkukilpailuun. Tämä voi olla vettä myllyyn vierailijoiden leirin nopeudella varustetuille pelaajille, jotka voivat hyödyntää kotijoukkueen ei-niin-tiivistä puolustusta jossakin läpiajossaan. Uusintaottelussa, aivan kuten ensimmäisessä ottelussa, molemmat joukkueet tulevat tekemään maaleja, eikä olisi yllätys, jos jälleen nähtäisiin 2-1-tulos, tällä kertaa kotijoukkueen hyväksi.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

20BETLyö vetoa 20betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker