Ml. Boleslav – Litvínov: 2

FIbookmaker
16 helmikuun, 2024
27 Näkymät

Meidän vinkkimme: Ml. Boleslav – Litvínov: 2

16.02.2024 17:30

Vítkovice palasi kotiin kolmen peräkkäisen vierasottelun jälkeen kahden voiton ja yhden tappion saldolla. Joukkue hoiti pakolliset voitot Kladnosta, mutta kaatui odotetusti kärkijoukkue Pardubicelle.

Ml. Boleslav – Litvínov: 2. Kotijoukkue ei onnistunut keskiviikkona voittamaan ratkaisevaa kamppailua Varyssa (1:4), joten tappio tarkoittaa, että kilpailu on Boleslavin osalta todennäköisesti ohi runkosarjan jälkeen. Se on jo 11 pistettä 12. sijalla olevaa Pilseniä jäljessä, mikä on paljon. Myös johto epätoivoiseen Kladnoon näyttää riittävän. Kotijohto voi aloittaa ensi kauden työstämisen, ja mukaan voidaan ottaa nuorempia pelaajia, joille voidaan antaa enemmän tilaa tulevissa kaksinkamppailuissa. Joukkueen rajana on ollut koko kauden ajan huono viimeistely, tällä hetkellä joukkue ei ole edes kahden maalin keskiarvossa ottelua kohden.

Joka tapauksessa Litvínovinkaan kunto ei ole ihanteellinen, mutta joukkue jatkaa taistelua parhaasta mahdollisesta pudotuspelipaikasta. Keskiviikkona Chemicals onnistui nappaamaan pisteen ottelusta, jossa se oli jo 1:5 tappiolla, osoittaen loistavia löysäilyominaisuuksia, joilla se voisi lähteä liikkeelle. He ovat onnistuneet voittamaan Boleslavin jo kahdesti tällä kaudella suuremmalla erolla, ja totuus on se, että se tapahtui kotonaan. Boleslavissa sen sijaan luistelijat dominoivat. Joukkueiden välinen tuottavuusero on dramaattinen, sillä vierailijat tekivät 50 maalia enemmän kuin kotijoukkue.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Litvínovin voitto on sen arvoinen, kun otetaan huomioon joukkueiden erilaiset taulukkoasemat. Myös motivaatioelementti pelaa vierailijoiden puolelle. Kakkosen lisäksi Litvínovin kaksoisvoittoa tai kenties Nicolas Hlavan pistettä voisi kokeilla.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

1XBETLyö vetoa 1xbetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker