Murray A. – Humbert U.: Humbert U. -2,5 peliä

FIbookmaker
28 helmikuun, 2024
35 Näkymät

Meidän valintamme: Murray A. – Humbert U.: Humbert U. -2,5 ottelua

28.02.2024 13:00

Andy Murray yrittää taistella aikaa vastaan, mutta se käy yhä vaikeammaksi. Näin hän sanoi Dubain turnauksessa, johon hän lähti kolmen erän voitolla Denis Shapovalovista. Hän itse myönsi, että on luultavasti kuukausien kysymys, ennen kuin hänen on lopetettava tennis, vaikka hänen sydämensä käskee häntä jatkamaan taistelua.

Ottaen kuitenkin huomioon kaiken, mitä hän on kokenut, hänellä ei ole mitään ongelmaa katsoa todellisuutta silmiin. Hän on voittanut tällä kaudella vain kolme ottelua ja hävinnyt kuusi. Dubaissa hän kohtaa kahdeksannella kierroksella 25-vuotiaan ranskalaisen Hugo Humbertin, jolla on erittäin hyvä ottelusaldo 9-3 ja sisäturnausmestaruus Marseillessa.

Kolme vuotta sitten Murray onnistui voittamaan Humbertin kahdesti, mutta tennispelaajat eivät ole sen jälkeen kohdanneet. Ja ajan myötä ranskalaisnuorukainen on kehittynyt enemmän kuin kelpo tennispelaajaksi ja nykyiseksi maailmanlistan 18. sijalle, kun taas Murray on muuttunut uransa loppusuoralla olevaksi veteraaniksi.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Ugo Humbert on ensimmäistä kertaa urallaan suosikki Andy Murrayta vastaan. Ottelu voi olla tasaisempi, ehkä jopa venyä kolmeen sarjaan, mutta loppujen lopuksi Humbert on ylivoimainen loppulukemissa. Pientä tasoitusta voi suositella.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

1XBETLyö vetoa 1xbetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker