Neumayer L. – Forejtek J.: 1

FIbookmaker
22 maaliskuun, 2024
29 Näkymät

Vinkkimme: Neumayer L. – Forejtek J.: 1

22.03.2024 12:20

Jonáš Forejtek on päässyt ATP Challenger Tourin puolivälieriin ensimmäistä kertaa sitten viime joulukuun. Hän läpäisi menestyksekkäästi karsinnan Kroatian Zadarissa ja selviytyi pääturnauksessa kahdesta kovasta kolmen erän ottelusta. Näillä suhteellisen kelvollisilla tuloksilla maailman 421. pelaaja lähtee perjantain yhteenottoon itävaltalaisen Lukas Neumayerin kanssa, joka on rankingissa 200 sijaa ylempänä ja on paperisuosikki yhteenottoon.

Forejtek on kärsinyt viime vuosina paljon terveysongelmista. Aina kun hän näytti vihdoin saavan kuntoonsa, tuli takaisku loukkaantumisen muodossa. Luonnollisesti hänen kuntonsa katosi tämän takia ja tšekkiläinen tennispelaaja aloitti käytännössä koko ajan tyhjästä. Luonnollisesti tämä näkyy myös tuloksissa, joihin entinen juniorien ykkönen on törkeän tyytymätön.

Itävaltalainen Neumayer pelaa toisen puolivälieränsä maaliskuussa. Ensimmäisen kerran hän murtautui kahdeksan parhaan joukkoon betonilla Teneriffalla. Nyt hän pelaa savella, joka on jopa hänen lempipintansa. Ja tämä varmistui Zadarissa, jossa hän kukisti Dominic Thiemin 6:2, 6:1 kahdeksannella kierroksella. Vaikka Thiem ei ole pitkään aikaan pelannut kuten ennen (rannevamman jälkeen hän menetti suurimman aseensa, joka oli hänen murskaava etukädensä), se oli loistava päänahka Neumayerille.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Lukas Neumayer onnistui Zadarissa kahdessa ottelussa, joissa hän voitti molemmat vastustajansa. Forejtek sen sijaan kävi kolmen erän kamppailuja ja oli jokseenkin onnekas selviytyessään puolivälieriin. Itävaltalainen tennispelaaja vahvistaa rooliaan lievänä suosikkina ja etenee välieriin.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker