Olomouc – Ml. Boleslav: kotivoitto – 1

FIbookmaker
17 elokuun, 2024
10 Näkymät

Olomouc – Ml. Kotivoitto – 1

18.08.2024 14:30

Mladá Boleslavilla on jaloissaan neljäs englantilaisviikko peräkkäin, ja sen täytyy näkyä. Lisäksi torstaina se esitti sankarillisen esityksen Bulgariassa ja onnistui kääntämään pelin, jossa se oli jo 0-2 tappiolla, 4-2:een. Joukkue tuhlasi siis paljon energiaa (myös matkustamiseen). Joukkueella voi olla myös keskittymisongelmia, osallistuminen konferenssiliigaan on hyvin lähellä, keskieurooppalaiset kohtaavat ensi viikolla Paksin.

Vierailijoilla ei ole yhtä laajaa rosteria kuin muilla joukkueilla Euroopan Cupissa, joten valmentaja Holoubek ei ole voinut viime viikkoina pyöritellä kokoonpanoa niin paljon kuin olisi halunnut. Vaikka joukkueessa on useita lahjakkaita nuoria (Vojta, Buryán jne.), jotka osoittavat merkkejä potentiaalista, he eivät vielä riitä vetämään joukkuetta läpi. Joka tapauksessa Marek Matějovský voisi saada mahdollisuuden Hongassa, kokenut pelaaja on maksimissaan luotettava. Boleslavin veteraani pystyy hallitsemaan peliä yhtä hyvin kuin joukkuetoverinsa. Myös toinen matadori, stopper Suchý, voisi päästä peliin mukaan, joskin se riippuu puolustuslinjan kokoonpanosta. Vierailijat voivat aloittaa kolmen tai neljän puolustajan systeemillä.

Sigma on kauden alussa hyvässä vireessä, joukkue on kerännyt seitsemän pistettä, vaikka se on jo pelannut ottelun Slaviassa. Siellä hanakset kaatuivat 0:2, mutta nuorentunut joukkue pelasi vakaan pelin, joka viittaa potentiaaliin tuleville vuosille. Joukkue on juokseva ja ahkera, ja kokemuksen myötä tulee suurempia automaatioita. Tärkeä fakta on sitten se, että joukkueella on maalintekijä, viime vuoden Juliuksen roolin on ottanut Kliment, joka ampuu terävästi (3 maalia). Olomoucilla pitäisi olla kotona fyysisesti yliote, olihan keskiböömiläisillä suhteellisen vähän aikaa uudistua ja valmistautua.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Ottaen huomioon keskiböömiläisten osallistumisen Euroopan cupiin, heidän nykyisen muotonsa ja kotiedun, Sigma on paperisuosikki. Olomouc kukisti Boleslavin kahdesti peräkkäin (2:0 ja 4:0) ja voittaa kolmannen kerran. Kliment tekee jälleen maalin.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker