Opava – Chrudim: vähemmän kuin 2.5 maalia ottelussa

FIbookmaker
30 elokuun, 2024
8 Näkymät

Meidän vinkkimme: Oopava on pelissä, joka on otteluvoittaja: Opava – Chrudim: ottelussa vähemmän kuin 2.5 maalia

30.08.2024 18:00

Opavassa on panoksena kakkosliigan ykköspaikka. Chrudim tarvitsee vain tasapelin päästäkseen pisteen Zlínin edelle, kotijoukkue tarvitsee voiton.

Silesialaiset ovat olleet voittoputkessa neljän ottelun ajan, voittaen kolme viimeistä niukasti, 1-0. Pisteitä tulee kourallinen, ja se on heidän huomattavasti parantuneen puolustuspelaamisensa ansiota, sillä he ovat saaneet neljässä ensimmäisessä erässä yhdeksän maalia.

Libor Kozak on auttanut heitä paljon, kokenut hyökkääjä kelpaa sekä hyökkäys- että puolustusstandardeissa, viime viikolla hän ratkaisi voiton Taborskissa rangaistuspotkusta peliajan kahdeksannella minuutilla.

Chrudim on syksyn sensaatio. Joukkue, jonka laskettiin taistelevan pelastuksesta, paistattelee kakkospaikalla ja sillä on vielä jäljellä lykätty peli Varnsdorfissa. Viidellätoista maalillaan se on kilpailun paras maalintekijäjoukkue.

Itäböömiläiset ovat kuitenkin tehneet maaleja lähes yksinomaan ykkösliigajoukkueiden B:tä vastaan (14), jotka puolustavat toisinaan naiivisti. Otteluissa ”miesten” joukkueita vastaan he ovat onnistuneet vain kerran (Brno 1:0, Vlasim 0:1). Itäböömiläiset jäivät myös tiistain cupissa maaleitta, kun he yllättäen taipuivat 0:1 divisioonan Vysoké Mýton kentällä, eikä heidän osittain uudistunut kokoonpanonsa ole mikään tekosyy.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Chrudim on saanut itseluottamusta, mutta vasta pelit Opavan kaltaisia kovia vastustajia vastaan näyttävät, millainen se todella on. Sarjataulukon kärkijoukkueiden välinen kaksintaistelu tulee olemaan maalipainotteisempi, mihin viittaavat myös joukkueiden ottelutulokset – kahdesti 0:0, kerran 1:1, 2:0 ja kahdesti 0:1.