Osasuna – Villarreal: Yli 2.5 maalia ottelussa

25 toukokuun, 2024
17 Näkymät

Meidän valintamme: Osasuna – Villarreal: Yli 2,5.

25.05.2024 14:00

Molemmat joukkueet saivat viimeisellä kierroksella pisteet vahvoilta pääkaupunkiseudun vastustajilta. Osasuna järkytti positiivisessa mielessä Atléticon maaperällä, jossa se voitti 4-1 ja betonoi näin ”Atleti” neljänneksi. Villarreal isännöi mestari Real Madridia ja tarvitsi voiton säilyttääkseen toiveensa cupin seitsemännestä sijasta. Loppujen lopuksi keltaiset olivat huonosta ensimmäisestä puoliajasta (1:4) huolimatta kaukana siitä, mutta toisen puoliajan takaa-ajossa he onnistuivat ”vain” tasoittamaan 4:4:ään. Villarreal lopettaa kauden kahdeksanneksi riippumatta lauantain ottelun tuloksesta ja joutuu ensi kaudella tulemaan toimeen ilman Eurooppa-otteluita.

Kotijoukkue ei vielä tiedä lopullista sijoitustaan. Ennen viimeistä kierrosta Osasuna on yhdellätoista sijalla, ja riippuen Villarrealin kanssa käytävän kaksintaistelun tuloksesta, se voi parantaa tai huonontaa yhtä sijaa.

Mitä kannattaa lyödä vetoa:

Molemmat vastustajat esittivät viime kierroksella lupaavia esityksiä, erityisesti hyökkäyspäässä. Liigan dernierissä kumpikaan ei enää kamppaile juurikaan, joten lauantaina voi tippua lisää maaleja.