Pardubice B – Prerov: enemmän kuin 4.5 maalia ottelussa

FIbookmaker
4 maaliskuun, 2024
31 Näkymät

Vinkkimme: Pardubardicin Pardubicin voitto on voitto: Pardubice B – Prerov: ottelussa yli 4,5 maalia

04.03.2024 18:00

Tshekin jääkiekkokilpailuissa on käynnissä pudotuspelit, ennen kuin alkaa extraliga, eli ykkösliigan alkukierros, joka pelataan vain kahdella voitolla ja joka alkaa runkosarjan jälkeen huonoimman tuloksen tehneen joukkueen jäällä.

Toisen kerran peräkkäin Prerov jäi viimeisellä kierroksella ilman suoraa karsintaa puolivälieriin, ja viime vuoden tapaan Zlín iloitsi heidän kustannuksellaan. Zubri joutuu läpikäymään arvaamattoman puntarin, jonka se onnistui vuosi sitten kahdessa ottelussa (5:2, 4:0) Frýdek-Místekiä vastaan. Tänä vuonna vastustaja on samanlainen, Frýdek-Místek on extraliigan Třinecin farmi, Pardubice on extraliigan Dynamon farmi.

Loogisesti he eivät voi edetä huippukilpailuihin, heidän ensisijainen tavoitteensa on kehittää nuoria pelaajia A-maajoukkueen tarpeisiin. Joukkueen peli on hiertävää, dynaamista ja eloisaa. Pardubicen tulokset ovatkin ajoittain hurjia, vaikka joukkue osoitti viimeisellä kierroksella kurinalaisuutta ja otti tarvittavan 3:1-voiton Sokolovista suorassa kamppailussa kärkikymmeniköstä. Nyt Pardubicen nuoret voivat rentoutua ja pelata ilman paineita.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Vaikka Přerov on tilastollisesti liigan toiseksi parhaiten puolustava ja vähiten tuottava joukkue, ovat maalit pudonneet peleissä Pardubicea vastaan – Přerov on voittanut kolme kertaa (4:3, 5:2, 4:3) ja itätšekit kerran (4:1). Alkulohkon avausottelussa tehdään vähintään viisi maalia.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker