Pardubice – Plzeň: vierasvoitto – 2

FIbookmaker
2 maaliskuun, 2024
27 Näkymät

Meidän vinkkimme: Pardzice (Pardzice) – Pardzice (Pardzice) – Pardzice (Pardzice): Pardubice – Pilsen: vierasvoitto – 2

02.03.2024 18:00

Länsi-Böömin piti pelata tiistaina cup-ottelu Jablonecissa, mutta se siirrettiin sumun takia. Joukkue säästi voimiaan ennen viikonloppua ja yrittää rakentaa FORTUNA:LIGA:n hyville tuloksille.

Plzeň on ottanut keväällä jo kymmenen pistettä ja pitänyt kolmessa viime ottelussaan maalinsa puhtaana. Heidän ainoa maalinsa tuli rangaistuspotkusta. Syksyllä länsiböömiläiset voittivat kotonaan 6:2, ja tälläkin kertaa he onnistuvat lopussa. Šulc, joka on kilpailun paras maalintekijä yhdellätoista maalillaan, on loistava maalintekijä, kun taas pohjan mahdollisuuden aistinut Mosquera on nousussa. Myös Tomáš Chorý voi tehdä jälkensä, hän voi käyttää fyysisiä parametrejaan ja etenkin kokemustaan Pardubicen kokemattomia torjujia vastaan. Lisäksi lähes kaksimetrinen hyökkääjä pystyy pelaamaan sääntöjen rajamailla, mikä tulee olemaan Pardubicen puolustukselle vaikeaa puolustettavaa.

Vaikka kotijoukkue on lähtenyt hyvin toiseen erään ja alkanut kerätä pisteitä, on kokemattomalla joukkueella rajansa, mikä näkyi viikko sitten Slaviaa vastaan (0:3). FORTUNA:LIGA ei ole vielä huippuvastustaja, varsinkin kun Patrák ja varsinkin Hlavatý puuttuvat. Molemmilla pelaajilla on keltaisia kortteja, mutta Hlavatý on aivan ratkaiseva joukkueen hyökkäyspelille. Pardubice pystyy voittamaan Pilsenin kotonaan ja ainakin ensimmäisellä puoliajalla se tulee vastustamaan hyvän fyysisen valmiutensa ansiosta, mutta jos joukkue tekee ensin maalin, menee yleensä alamäkeen kokemattoman joukkueen moraali.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Plzeň on voittanut viidestä viimeisestä kaksintaistelusta neljä, ja tällä kertaa se on paperisuosikki. Joukkueiden tuottavuudessa on valtava ero, joten lippu kuuluu kakkoselle.