Pilsen – Fiorentina: 2

FIbookmaker
10 huhtikuun, 2024
19 Näkymät

Vinkkimme: Fiorensia vastaan pelaa Fiorensia: Plzen – Fiorentina: 2

11.04.2024 18:45

Tshekin cupin viimeinen edustaja Viktoria Plzen avaa konferenssiliigan puolivälierät torstaina kotonaan italialaista Fiorentinaa vastaan.

Länsitšekit ovat tulevassa ottelussa altavastaaja, mikä pätee myös kohti jatkopaikkaa. Vaikka valmentaja Koubek ja hänen suojattinsa ovat suoriutuneet hyvin Euroopan cupissa, tällä kertaa he kohtaavat vahvimman vastustajan, jonka ovat kohdanneet ECL:ssä. Plzeň on toistaiseksi välttänyt vastustajia Euroopan viidestä parhaasta liigasta, jotka ovat erilaisia kuin Servette, Zagreb tai Astana. Plzeňillä on ongelma kentän laidoilla ennen kaksintaistelua italialaisjoukkueen kanssa, suurimmalla osalla laitahyökkääjistä on terveysongelmia. Sýkora loukkaantui vakavasti viikonloppuna, eivätkä Jirka, Mosquera tai Kopic ole täysin kunnossa. Jälkimmäinen on lähimpänä aloituspaikkaa.

Fiorentina hävisi 0-1 Juventukselle Serie A:ssa sunnuntaina ja vahvisti, ettei se ole tällä hetkellä ihannekunnossa (liigassa oli kova tasapeli). Toisaalta he hallitsivat palloa Torinossa, 75% pallonhallintaa Vanhaa Rouvaa vastaan. Myös kaksintaistelussa Plzeňin kanssa italialaisseura hallitsee palloa, yksilöiden tekninen kypsyys on korkeammalla tasolla kuin kotijoukkueella. Joukkueessa on useita loistavia pelaajia, joilla on potentiaalia tehdä eroa, Gonzalez, Bonaventura, Bellotti, Ikone, Barak ja muut voivat tehdä maalin kaukaa ja lähietäisyydeltä. Joka tapauksessa vierailijat asettavat Pilsenin paineen alle ja tekevät ottelussa maaleja. Parhaimmassa tapauksessa jopa Plzen voi tehdä maalin, sillä Fiorentina on kerännyt puhtaita maaleja melko harvoin tammikuun puolivälin jälkeen.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Tshekkijalkapallon on saatava piste Fiorentinan kanssa pelattavasta tuplamaaottelusta, mutta se tulee olemaan vaikeaa äärimmäisen laadukasta vastustajaa vastaan. Vierailijat tekevät cupissa paljon maaleja, joukkue puskee mahdollisimman kovaa loppuun asti. Italialaisjoukkue tulee hallitsemaan peliä, mikä on tärkeän voiton perusedellytys.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

1XBETLyö vetoa 1xbetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker