Pliskova Ka. – Shnaider D.: 2

FIbookmaker
1 heinäkuun, 2024
15 Näkymät

Vinkkimme: Pliskova Ka. – Shnaider D.: 2

01.07.2024 15:15

Kauden kolmas tenniksen Grand Slam – kuuluisa Wimbledon – alkaa maanantaina yhdentoista tshekkiläisen edustajan voimin. Karolina Pliskova on mukana avauspäivänä. Lohko on antanut hänelle vaarallisen vastustajan kuumana pidetyn Diana Snajderin muodossa.

Pliskova on entinen maailmanlistan ykkönen, mutta hän lähtee Wimbledoniin rankingin 46. pelaajana. Hänellä on hyviä muistoja All England Clubilta, jossa hän oli vain yhden setin päässä himoitusta Grand Slam -tittelistä vuoden 2021 finaalissa australialaista Bartya vastaan.

Mitä tähän kauteen tulee, 32-vuotias tshekki voitti helmikuussa Clujissa, Romaniassa järjestetyssä sisäturnauksessa. Hektisen Qatariin muuton jälkeen hän pääsi sittemmin Dohassa 1000-turnauksen välieriin. Sen jälkeen hänen suorituksensa menivät alamäkeen, mutta nurmelle siirtymisen myötä Lounyista kotoisin oleva pelaaja heräsi henkiin ja pelasi finaalin sateisessa Nottinghamissa kaksi viikkoa sitten. Hän kaatui kolmessa erässä Britannian Boulterille. Sitten Birminghamissa hän ei selvinnyt ensimmäiseltä kierrokselta amerikkalaista Dolehidea vastaan suurena suosikkina.

Kaksikymmenvuotias Shnaider paransi henkilökohtaista sijoitustaan seitsemällätoista sijalla juuri ennen Wimbledonia ja on nyt maailmanlistan kolmekymmentä. Vasenkätinen venäläinen hallitsi viikonloppuna Saksan Bad Homburgissa pelattua nurmipenttikilpailua. Hän päihitti kilpailussa Saksan entisen maailmanlistan ykkösen Kerberin ja Espanjan kakkosen Badosan. Finaalissa hän voitti myös Kroatian Vekićin kolmessa erässä.

Tämä on Shnaiderille kolmas titteli tänä vuonna. Lahjakkaan, kaikilla alustoilla hyvin pelaavan pelaajan monipuolisuudesta kertovat myös helmikuinen pokaali Thaimaan Hua Hinistä (kova alusta) ja toukokuinen voitto Pariisissa (savi). Hän tekee Wimbledon-debyyttinsä päätapahtumassa.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Pliskovan esitykset ovat olleet hyvin ailahtelevia viime viikkoina. Tšekkiläisellä tennispelaajalla on ilmeisesti tarvittavat ominaisuudet pelata nurmella, mutta hän ei pysty auttamaan itseään syöttönsä kanssa yhtä paljon kuin ennen, kun hän oli ”ässien kuningatar” kentällä. Lisäksi kohtalo on asettanut hänen tielleen erittäin hankalan vastustajan, joka on voittoputkessa ja jolla on Lontooseen enemmän pelikokemusta. Näin ollen Shnaideria pidetään oikeutetusti paperisuosikkina, ja meidän on oltava tässä asiassa samaa mieltä vedonvälittäjien kanssa.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

BETWINNERLyö vetoa Betwinnerillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker