Procházka J. – Rakič A.: 1

FIbookmaker
13 huhtikuun, 2024
22 Näkymät

Vinkkimme: Procházka J. – Rakič A.: 1

14.04.2024 02:45

Jiří Procházka palaa häkkiin viimeisimmän Alex Perreiralle kärsityn tappionsa jälkeen, jonka hän haluaisi unohtaa mahdollisimman pian. Hänellä oli lyhyt pakollinen tauko UFC:stä joulukuisen tyrmäystappionsa jälkeen, mutta se koskee vain MMA-otteluita, joten hän pystyi palaamaan treeneihin välittömästi. Niinpä hän aloitti valmistautumisen Rakiciin jo ennen kuin tiesi tulevan vastustajansa nimen.

Edelliseen otteluun verrattuna valmistautuminen sujuu paremmin, tai pikemminkin BJP on paremmassa kunnossa ja treenannut enemmän. Lisäksi hän on palannut ”juurilleen”, ottanut turhat yksityiskohdat pois valmistautumisesta ja keskittynyt paljon karkeaan puoleen. Hän jätti tällä kertaa ulkomaanleirit väliin, ellei Slovakiassa Ilja Škondričin kanssa tehtyä harjoittelua lasketa. Suuren vaativuuden lisäksi hän onnistui kuitenkin myös lepäämään ja lomittamaan kovan valmistautumisen virkistäytymiseen, esimerkiksi Madeiralla, jossa hän työskenteli vaihteeksi henkisen sopeutumisensa parissa. Pää on olennainen osa Jirkan suoritusta, ja BJP itse mainitsi, että hän haluaisi lähteä otteluun sellaisessa mielentilassa, kuin olisi jo toisella kierroksella.

Rakic on palaamassa tositoimiin lähes kahden vuoden jälkeen (polvivamma), mikä saattaa vaikuttaa negatiivisesti hänen suoritukseensa. Loppujen lopuksi harjoittelu ja terävä ottelu ovat kaksi eri asiaa, sekä fyysisesti että henkisesti, kun joutuu ottelussa vaikeuksiin. Niin tai näin, Rakic on isokokoinen mies ja hyökkääjä, joka viihtyy ottelun alkupuolella paremmin asennossa ja yrittää lyödä Prochazkaa perääntymisestä tai tähdätä Prochazkan etujalkoihin.

Ottelun alla hän yritti päästä Procházkan päähän ravistelemalla, mutta tällainen ”teatteri” ei toimi Hostěradicen syntyperäiseen pelaajiin. Joka tapauksessa Rakicilla on voittoisku ja hän pystyy tekemään paljon vahinkoa, joten Procházkan on keskityttävä puolustukseen hieman enemmän kuin aiemmissa otteluissa.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Tasainen ottelu on avoin molemmille osapuolille, mutta Prochazka keskittyy MMA:han käytännössä joka päivä elämässään. Henkisesti hän on hyvässä kunnossa, hyvä valmistautuminen. Rakic maksaa pitkän tauon ilman ottelua. Yksi ja voitto.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

RABONALyö vetoa Rabonista 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker