RB Leipzig – Bremen: Tasoitus Leipzig -1.5

FIbookmaker
11 toukokuun, 2024
17 Näkymät

Meidän vinkkimme: Leipzigin voittaja on Leipzig: RB Leipzig – Bremen: Tasoitus Leipzig -1,5

11.05.2024 15:30

RB Leipzig ja Werder Bremen haluavat jatkaa voittoputkeaan. Valmentaja Marco Rosen suojatit ovat varmistaneet Mestarien liigan karsinnat, kun taas vierailijat ovat kaikessa hiljaisuudessa sarjataulukon keskikastissa, mutta voivat ajatella vieläkin korkeammalle, sillä he lähtevät 33. kierrokselle kolmen pisteen erolla Euroopan cupiin.

Viimeksi Leipzig hävisi Hoffenheimille 1-1 aivan lopussa ja horjui neljän kierroksen jälkeen, mutta pidensi tappiottoman putkensa yhdeksään liigaotteluun (7-2-0) ja varmisti Mestarien liigan karsinnat jälleen ennenaikaisesti. Die Roten Bullen lähti kevääseen kahdella peräkkäisellä kotitappiolla, mutta jäi muuten tyhjän päälle omien faniensa edessä (11-3-2).

Bremen puolestaan jakoi pisteet Borussia Mönchengladbachin kanssa viikko sitten (2-2) ja vasta kolmannen kerran Saksan huippukilpailun kaudella se ei hävinnyt vähintään kolme kertaa peräkkäin (2-1-0). Werder varmisti näin matemaattisesti pelastautumisensa ja vankisti asemaansa sarjataulukon keskikastissa. Pohjoissaksalaisseura voitti viimeksi neljä ottelua vieraissa, mutta toisaalta se ei voittanut siellä yhtään ottelua ennen talvitauon alkua.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Saksilaiset rakentavat 100-prosenttista kotiedustustaan ja voittavat Bremenin jälleen. En yllättyisi, jos Leipzig voittaisi tasoituksella.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker