San Jose – NY Islanders: 2

FIbookmaker
8 maaliskuun, 2024
28 Näkymät

Meidän valintamme: San Jose – NY Islanders: 2

08.03.2024 04:37

Tammikuun 20. päivänä Islandersiin tuli uusi valmentaja Patrick Roy ja asiat paranivat tuntuvasti. Edellisen valmentajan Lane Lambertin suurin kritiikki kohdistui huonoon puolustukseen. Hänen alaisuudessaan odotettu maaliodottama viidellä viittä vastaan pelatussa ottelussa oli 2,82, ja alivoima oli traagista. Laukaukset maalia kohti olivat säännöllisesti yli 35, ja ilman loistavaa maalivahtipeliä Islanders olisi taulukon pohjalla.

Royn alaisuudessa alivoima on parantunut vain hieman (24. sijalta 18. sijalle), mutta viisi vastaan viisi pelatessa asiat ovat parantuneet niin, että Islanders päästää vain 2,1 odotettua maalia per peli, mikä on NHL:n paras lukema. Myös edestäpäin he suoriutuvat nyt erinomaisesti. Se on tehnyt neljässä viime ottelussaan 17 maalia, keskimäärin 4,25 per peli. Tämä on viimeisen kymmenen päivän jakso, jossa he ovat kolmanneksi paras hyökkäävä joukkue Nashvillen ja Coloradon jälkeen.

Kyse ei ole niinkään hyvästä ylivoimapelistä tai laukaisuhyökkäysylivoimasta, vaan enemmänkin tehokkuudesta. Noissa 4 pelissä he laukovat keskimäärin 28 laukausta maalia kohti, mikä on enemmänkin liigan keskiarvoa. Mutta he ovat loistavia puolustuspäässä, jossa he päästävät keskimäärin vain 25 laukausta, ja tässä se on kolmanneksi paras arvo. Tänään he pelaavat heikon San Josen kentällä, joka tekee maalin toisensa jälkeen, mutta päästää sitäkin useammin. Sharksilla on viimeisen kymmenen päivän aikana 23:37 laukauksen alivoima, mikä on NHL:n huonoin lukema.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Sharks pelaa jääkiekkoa ja sillä on hirveitä aukkoja puolustuksessaan. Viimeksi kun he pelaavat toivoa herättävään tulokseen kuten Dallasia vastaan, se johtuu siitä, että vastustaja aliarvioi heidät. Mutta he kamppailevat organisoituja joukkueita vastaan ja Islanders pelaa erittäin hyvin järjestelmällisesti juuri nyt. Lippu on puhdas kakkonen.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

BETWINNERLyö vetoa Betwinnerillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker