Sassuolo – Inter: tuplamahdollisuus: 1-1

4 toukokuun, 2024
19 Näkymät

Sassuolo – Inter: Tuplamahdollisuus: 1-1

04.05.2024 20:45

1:5 tappio Fiorentinalle ja viiden pisteen tappio pelastukselle alkavat nostaa Sassuolon vaarallisen lähelle putoamista, kun neljä kierrosta on jäljellä. Kotijoukkue yrittää vielä viimeistä kertaa uhmata kohtaloa Interiä vastaan, joka voitti viimeksi Torinon 2-0 ja lähti sen jälkeen kaduille juhlimaan mestaruuttaan.

Sassuolo on koko kauden ajan kerännyt elintärkeitä pisteitä omalla stadionillaan taistelussaan pelastuksesta, mutta viimeksi se kärähti, kun se hävisi Leccelle 0-3. Samoin kuin ottelussa AC Milania vastaan, kaksi maalia tehtiin ensimmäisen 15 minuutin aikana, mutta tällä kertaa valitettavasti kotijoukkueen verkkoon. Kotijoukkueen on lähdettävä jälleen peliin mukaan ja kuten toista Milanin joukkuetta vastaan, se voi yllättää – ainakin ennen taukoa.

Inter voi julistaa haluavansa rikkoa 100 pisteen rajan, mutta realistisesti ajatellen se on jo tehty. Se voitti mestaruuden hyvissä ajoin ja on voittanut kolme viimeistä vierasotteluaan vain maalilla. Lisäksi vierasottelu Udinessa ratkaistiin vasta aivan lopussa, ja myös taannoinen kotitasapeli Cagliaria vastaan 2-2 oli pettymys pelastuksesta taistelevalle joukkueelle. Osoittautuu, että pienellä tuurilla on mahdollista yllättää tämä hieno joukkue.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Sassuolo yllättäen ainoa joukkue, joka onnistui voittamaan mestari Interin tällä kaudella. Kotijoukkue pyrkii lisäämään toisen voittonsa ja pitämään toiveensa pelastuksesta elossa, mikä voisi onnistua hyvin ottaen huomioon Interin viime viikonlopun suuret mestaruusjuhlat.