Seattle- Buffalo: 2

FIbookmaker
19 maaliskuun, 2024
22 Näkymät

Meidän valintamme: Buffalo Buffalo, Buffalo Buffalo, Buffalo Buffalo, Buffalo Buffalo, Buffalo Buffalo, Buffalo Buffalo: Seattle- Buffalo: 2

18.3.2024

Buffalo on raapinut tiensä takaisin pudotuspelitaisteluun melkoisen kunnon muodon ansiosta. Viimeisin tappio, 1:4 suoralle kilpailijalle Detroitille, sattui taas, mutta pelattavissa on vielä. Sabres on nyt viisi pistettä Red Wingsiä jäljessä. Heillä on parhaillaan menossa road trip, joka voi hyvinkin olla ratkaiseva tekijä. Aluksi vastassa on joukkue, joka lienee jo ulkona lännen pelistä – Seattle, joka on tällä hetkellä 11 pisteen päässä.

Viimeisen 10 päivän aikana Sabres on ollut parempi pelin jokaisella osa-alueella. Laukaukset, odotetut maalit, vaaralliset laukaukset tai jopa alivoimat, joissa Sabresilla on 92 prosentin onnistumisprosentti neljän viime pelin aikana. Seattle on tällä hetkellä erittäin huono edessä. Neljän viime pelin aikana he ovat laukoneet keskimäärin 24 laukausta, laukausten onnistumisprosentti on vain kuusi prosenttia ja vaarallisten laukausten prosenttiosuus on traaginen 38 prosenttia. Ei ole yllättävää, että kriketit ovat tehneet neljässä viime pelissä vain kuusi maalia, joista neljä Vegasin verkkoon.

Mistä kannattaa lyödä vetoa: Sabres tulee määrätietoisesti, liekki vielä roihuaa, että he voisivat ja heidän pitäisi vielä taistella pudotuspeleistä. He ovat paremmassa kunnossa juuri nyt.

Luottamus: 7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

20BETLyö vetoa 20betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker