Sinner J. – Kotov P.: Alle 18,5 ottelua

FIbookmaker
29 huhtikuun, 2024
25 Näkymät

Meidän vinkkimme: Sinner J. – Kotov P.: Alle 18,5 peliä

29.04.2024 20:00

Jannik Sinner lensi Madridin Masters-turnaukseen kuin hurrikaani ja nöyryytti toisella kierroksella maanmiestään Lorenzo Sonegaa, joka on erittäin hyvä savikenttäpelaaja. Tosin nöyryyttäminen on hieman liioittelua, sillä Sinner murskasi vastustajansa 6-0, 6-3 ja otti kauden 26. voittonsa.

22-vuotias italialainen, joka esittelee loistavaa täyskenttätennistä ja paljon nopeita etukäden lyöntejä, on suursuosikki kolmannella kierroksella Pavel Kotovia vastaan, jonka nousu 32 parhaan joukkoon on pienoinen yllätys.

25-vuotias venäläinen pystyi kuitenkin hyödyntämään hyvän arvonnan täydellisesti, sillä hän voitti ensimmäisellä kierroksella ikääntyvän Albert Ramos-Vinolasin ja toisella kierroksella toiseksi sijoitetun Jordan Thompsonin, joka on ensisijaisesti betonipelaaja eikä ole niin paljon tekemisissä saven kanssa. Seuraavalla kierroksella Koto joutuu kuitenkin todelliseen tulikasteeseen parhaiden vertailussa.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Sinner on tämän kauden paras tennispelaaja, jota auttaa se, että hän pystyy voittamaan heikompia vastustajia hyvin nopeasti. Tämä säästää häneltä paljon energiaa tärkeisiin otteluihin. Kotovin kanssa hän ei myöskään halua viipyä kentällä liian kauan. Hän tulee pelaamaan pienemmän määrän pelejä.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

RABONALyö vetoa Rabonista 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker