SL Benfica – Feyenoord: 1

FIbookmaker
23 lokakuun, 2024
4 Näkymät

Vinkkimme: Feyenoyeno Ferdenoord on otteluvoittaja: SL Benfica – Feyenoord: 1

23.10.2024 21:00

Benfica Lissabon on astunut tyylikkäästi uuteen Mestarien liigan formaattiin. Kahden kierroksen jälkeen se on yksi niistä seitsemästä joukkueesta, jotka ovat keränneet täydet pisteet. Nyt portugalilaiset puolustavat sataprosenttista saldoaan Feyenoord Rotterdamia vastaan, jota vastaan sitä pidetään melko vahvana paperisuosikkina.

Benfica aloitti Mestarien liigan matkansa 2-1-voitolla CZ Belgradista. Sen jälkeen se voitti Atlético Madridin kotonaan yllättävän tasaisesti 4-0. Kotimaan liigassa kolmekymmentäkahdeksankertainen Portugalin mestari on kolmantena Sportingin ja Porton takana, mutta sillä on yksi ottelu jäljellä. Kaikissa kilpailuissa Benfica on kuuden ottelun voittoputkessa. Maajoukkuetauon jälkeen se varmisti viikonloppuna nousun kansallisen cupin neljännelle kierrokselle.

Feyenoord voitti Gironan niukasti 3-2 Leverkusenin 0-4-kotivoiton jälkeen. Jälkimmäinen teki ottelussa kaksi omiin menevää maalia ja jätti kaiken lisäksi rangaistuspotkun käyttämättä. Hollannin Eredivisie-sarjassa Rotterdam on piristynyt nihkeän alun jälkeen, mutta on nyt yksitoista pistettä jäljessä kärkijoukkue Eindhovenia neljäntenä. Joukkuetta johtaa entinen Sparta-valmentaja Brian Priske, joka on jo perunut huhutun ottelun jälkeisen kierroksensa julkisen paineen alla.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Hieman paremmassa vireessä pelaava Benfica hyödyntää kotiympäristöään ja hakee jälleen kolme pistettä. Valmentaja Bruno Lage on lepuuttanut joitakin tärkeimpiä pelaajiaan tämän viikonlopun kamppailussa neljänneksi sijoittunutta kilpailijaa vastaan, mikä saattaa myös vaikuttaa asiaan. Lisäksi on syytä mainita joukkueiden välinen edellinen ottelu heinäkuun lopussa. Benfica voitti Feyenoordin, tosin ystävyysottelussa, 5-0.

Luottamus:

9/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker