Sparta Praha – Trinec: ottelun voittaja ratkaisuun/Sparta Praha

FIbookmaker
17 syyskuun, 2024
5 Näkymät

Meidän valintamme: Sparta Praha – Trinec: ottelun voittaja ratkaisuun/Sparta Praha

17.09.2024 18:30

Tämän vuoden Extraliigan ensimmäinen kierros tarjoaa toistoa viime kauden jännittävälle pudotuspelien välieräottelulle. Siellä Ocelar-pelaajat onnistuivat kääntämään jo lähes hävityn sarjan 0:3:sta 4:3:een ja etenemään sen jälkeen toiseen mestaruuteen. Viime kauden otteluiden kokonaissaldo on parempi prahalaisjoukkueelle, joka voitti seitsemän ottelua ja hävisi neljä.

Kukaan Spartan avainpelaajista ei lähtenyt kesällä, mutta isoja nimiä saapui Tomáš Hykan, Dominik Mašínin ja tehokkaan suomalaispakki Valtteri Kemiläisen muodossa. Prahan joukkue epäonnistui kahdessa viimeisessä Mestarien liigan ottelussaan, kun se kaatui 5:1 Sheffieldille ja 3:0 Berliinille. Kahdeksassa edellisessä pre-season-ottelussa Pavel Grossin suojatit eivät ole pudottaneet pistettäkään. Spartalta puuttuu avauskierroksella todennäköisesti puolustajien avainkolmikko Kempný, Mozík ja Němeček.

Trinec yritti tuttuun tapaan pitää joukkueen ytimen kasassa. Merkittävin lähtö on Daniel Voženílekin siirtyminen Sveitsiin. Vahvistuksista parhaalta näyttää Michal Teplý, joka ei ole tehnyt maalia kuin yhdessä kahdeksasta ennakkosuosikkipelistä. Viimeisessä ottelussaan lauantaina silesialaiset voittivat kotonaan sveitsiläisen Fribourgin 7:3, mutta vastustaja saapui paikalle huomattavasti heikennettynä alle kolmella rivillä. Vaikka kokoonpanomuutokset ovatkin minimaalisia, on selvää, että Trinec ei aio muuttaa menestyksekästä jääkiekkotyyliään tänä vuonna.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Spartalla on suuri motivaatio maksaa vastustajalleen takaisin tuore pudotuspelien ulkopuolelle jääminen. Třinecillä oli heikompi alku kilpailuun kahtena viime vuotena Extraliigassa. Lipun perusteella valitsemme kotijoukkueen voittamaan ratkaisun.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

IVIBETLyö vetoa Ivibetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!!
Kirjoittaja FIbookmaker