Swiatek I. – Kalinskaja A.: Swiatek I/-20,5 jalokiviä.

23 helmikuun, 2024
24 Näkymät

Meidän vinkkimme: Swiatek I. – Kalinskaja A.: Swiatek I/-20,5 gemu

23.02.2024 16:00

Viime viikolla Dohassa tenniksen mestaruuteen sarjaa häviämättä kävellyt puolalainen Iga Swiatek jatkaa voittoputkeaan Dubaissa. Hän ei ole hävinnyt sarjaa kolmeen otteluun, ja tasaisin ottelu oli Sloane Stephensiä vastaan, jonka hän voitti kahdesti 6-4.

Seuraavalla kierroksella maailmanlistan ykkönen kohtaa Dubaissa karsintoihin joutuneen Anna Kalinskajan, joka kohtaa seitsemännen ottelunsa kahdeksan päivän sisään.

Kalinskaja on ollut erittäin hyvässä kunnossa, minkä hän vahvisti kahdeksannen kierroksen ottelussaan nousija Jelena Ostapenkoa vastaan ja puolivälierässä maailmanlistan kolmosta Cori Gauffia vastaan. Hän voitti amerikkalaisen kolmen erän jälkeen ja kohtaa Shwiatekin ensimmäistä kertaa urallaan, mutta hän on valtava suosikki omaan formiinsa nähden.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Shwiatekilla on mahdollisuus voittaa toinen 1000-ottelunsa Dubaissa tänä vuonna ja rakentaa merkittävää etumatkaa Aryna Sabalenkaan, joka sensaatiomaisesti hävisi ensimmäisen ottelunsa Dubaissa. Kalinskaa vastaan puolalainen vahvistaa, että hän on jättänyt nolon kauden alun ja Australian Openin kolmannen kierroksen tappion lopullisesti taakseen. Hän voittaa kahdessa erässä eikä pelaa yli 20 peliä.