Tiafoe F. – Draper J.: 1

FIbookmaker
14 kesäkuun, 2024
20 Näkymät

Tiafoe F. – Draper J.: 1

14.06.2024 11:00

Jack Draperin ja Frances Tiafoen välinen ottelu saattaa olla se, jossa paperioletuksilla ei ole niin paljon merkitystä. Vaikka Draper on britti, hän ei ole pelannut nurmella läheskään yhtä paljon kuin kokeneempi amerikkalainen Tiafoe. Hän onnistui voittamaan turnauksen Saksan Stuttgartissa viime vuonna ja on myös päässyt Wimbledonin kahdeksanvälieriin, jossa hän pääsi vielä kolmesti kolmannelle kierrokselle.

Tiafoe, joka pyrkii puolustamaan viime vuonna Stuttgartissa voittamaansa pokaalia, on paperilla altavastaaja ottelun alla, mutta hänen puolestaan puhuu se, että hän päihitti Draperin heidän toistaiseksi ainoassa ottelussaan. Hän tietää, miten nuori britti pelaa ja mistä hän maksaa.

Tiafoe sai avauskierroksella vapaapotkun ja voitti Saksan Yannick Hanfmannin kahdessa erässä kahdeksannella kierroksella. Draper tuli turnaukseen kahden erän voitolla Sebastian Ofnerista ensimmäisellä kierroksella ja kukisti vaikeuksissa olevan amerikkalaisen Gironin 6-4, 3-6, 6-3 kahdeksannella kierroksella.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Amerikkalainen Frances Tiafoe on kokeneempi tennispelaaja, ja hän on jo uransa aikana kerännyt mielenkiintoisia tuloksia nurmella. Draper on vielä uusi tulokas laajemmassa maailmassa, mikä on tärkein ero näiden kahden tennispelaajan välillä. Tiafoen eteneminen on ehdottomasti kokeilemisen arvoista.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker