Tomas Dynamo Krizan – Filip Grznar: 2

FIbookmaker
9 kesäkuun, 2024
18 Näkymät

Meidän valintamme: Tomas Dynamo Krizan – Filip Grznar: 2

22.06.2024 20:10

Ostravassa järjestettävän kahdeksannen Clash of The Stars -tapahtuman päätapahtuma on Tomas Krizanin ja Filip Grznarin välinen titteliottelu.

Ottelun olisi pitänyt olla suurempi haaste Filip Grznarille, jonka on pudotettava jopa 84 kiloa, mutta se ei ollut ongelma miehelle, joka on kokeillut kehoaan koko elämänsä ajan. Kolme viikkoa ennen turnausta hän painoi vain kaksi kiloa enemmän, joten hänellä oli runsaasti aikaa tottua uuteen painoonsa.

Edellisen kerran hän oli 86 kiloa kaksikymmentä vuotta sitten, ja hän ilmoitti tuntevansa olonsa parhaaksi vuosiin. Silti hän pysyi samana voimatesteissä, mikä ei ole Dynamon kannalta hyvä uutinen. Itse asiassa Filip Grznar tulee olemaan loistavassa kunnossa, ja verrattuna hänen muihin MMA-otteluihinsa (XFN, IAF), hänellä pitäisi olla fyysisyyttä mennä loppuun asti.

Tomas Krizan on erittäin aggressiivinen ottelija, joka näytti hyvän suorituksen jo Geybnin kanssa, sitten tuhosi Datlin melko helposti ja tuli COTS-mestariksi 84 kg:n painoluokkaan asti. Mainituissa kaksintaisteluissa hän osoitti monimutkaisuutta, hän ei todellakaan pelkää mennä maahan ottelussa. Dynamolla on pituusetu ja hän on myös nopeampi ikänsä vuoksi. Hänellä on myös kyky iskeä KO-isku.

Toisaalta kysymys on siitä, kuinka valmis hän on pääkopassa, hän ei alunperin halunnut ottaa ottelua Grznaria vastaan, ainoastaan Clashin parempi tarjous sai hänet vakuuttuneeksi ja turhautuminen siitä, että hänen Naked Bananas -kaverinsa olisivat mukana turnauksessa (mitä ei lopulta tapahtunut).

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Molemmilla ottelijoilla on paljon annettavaa, mutta Filip Grznarin kokemusta ei voi aliarvioida, hän on kohdannut urallaan Komuenhan, joka hiljattain tuhosi Borárosin. Kaksintaistelun pitäisi olla paljon tasaisempi kuin kertoimet antavat olettaa, jolloin vedonlyönti ”altavastaajan” puolesta on suositeltavaa.

Luottamus:

5/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

RABONALyö vetoa Rabonista 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker