Tour de France: 20. etapin sijoitus – voittaja Pogačar T.

FIbookmaker
20 heinäkuun, 2024
15 Näkymät

Meidän vinkkimme: Tour de France: 20. etappisijoitus – voittaja Pogačar T.

20.07.2024 13:45

Tämänvuotisella Tour de Francella on edessään toiseksi viimeinen etappi, joka on kunnon vuoristokliimaksi. Vaikka se on suhteellisen lyhyt, vain 132,8 kilometriä pitkä, se sisältää neljä vaativaa nousua ja yli 4700 metriä nousua. Lisäksi pelotonilla on edessään 15,8 kilometrin pituinen loppunousu, jonka keskimääräinen nousu on 7,3 prosenttia. Ja sitä Tadej Pogačar rakastaa.

UAE Team Emiratesin väreissä ajava tämänvuotisen Tourin johtaja on voittanut tänä vuonna jo Giro d’Italian, jossa hän voitti kuusi etappia. Hän on voittanut Tourilla tähän mennessä neljä etappia, jotka kaikki ovat olleet vuoristovaiheita. Näin hän päihittää täysin Jonas Vingegaardin ja Remco Evenepoelin, jotka molemmat ovat hänen pääkilpailijoitaan keltaisesta paidasta.

Koska sunnuntain viimeinen etappi on vuoristokilpailu, jossa voi tapahtua mitä tahansa, Pogačar haluaa varmasti ottaa vielä yhden voiton ja kasvattaa jo suhteellisen mukavaa johtoaan Tourin kärjessä. Hän on jo osoittanut Girolla, että hän on tänä vuonna dominoiva vuoristossa, ja hän on vahvistamassa muotoaan Tourilla. Myös hänen joukkuetoverinsa auttavat häntä valtavasti, ja heillä on suuri merkitys toiseksi viimeisellä etapilla.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Slovenialainen Tadej Pogačar ylittää tänä vuonna itsensä ja tekee uransa parhaan suorituksen. Pisteiden perusteella 25-vuotiaalla on uransa paras kausi, ja hän haluaa vahvistaa sen Tourin seuraavalla vuoristovaiheella. Kertoimet hänen voitolleen ovat erittäin houkuttelevat.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

WAZAMBALyö vetoa Wazambasta 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker