Ukraina – Tšekki: vähemmän kuin 2.5 maalia ottelussa

FIbookmaker
14 lokakuun, 2024
11 Näkymät

Meidän vinkkimme: Ukraina – Tšekki: ottelussa vähemmän kuin 2,5 maalia

14.10.2024 20:45

Tshekin joukkue teki osittain sovinnon faniensa kanssa Georgian neljän maalin debatelin jälkeen. Iloisen 3:2-kotivoiton Ukrainasta jälkeen Tshekki voitti perjantaina Letnassa Albanian 2:0 Tomáš Chorýn kahden maalin ansiosta, ja tällä kertaa ansaitusti.

Maajoukkue pelasi alusta alkaen aktiivisesti ja suoraviivaisesti, ja Chorý avasi maalitilinsä 3. minuutilla ensimmäisestä pallokosketuksestaan ja lisäsi toisen tunnin pelin jälkeen pääpallollaan. Yhtälö pitää siis paikkansa, että kun Chorý aloittaa aloituskokoonpanossa, tšekit voittavat. Vaikka vastustajien otanta ei ole suuri (Malta, Moldova, Ukraina), se kertoo jotain.

Chorýn ollessa kärjessä joukkue voi yksinkertaistaa peliä, Slavia-hyökkääjä on vahva henkilökohtaisissa kaksinkamppailuissa, joten tšekit voivat ohittaa valmistavan yhdistelmän, johon heillä ei ole oikeanlaisia pelaajia. Kaiken kaikkiaan Hašekin veto kunnossa olevaan Slavian pelaajaan kannatti, sillä Bořil juhli onnistunutta paluuta maajoukkueeseen kolmen vuoden jälkeen puolustuksen vasemmalla laidalla.

Mutta se, pysyykö Hašek voittavassa kokoonpanossa, on kysymys, johon edes hän ei vastannut lehdistötilaisuudessa. Pysäyttäjä Krejcin paluu korttirangaistuksen jälkeen on mahdollinen, mutta joka tapauksessa puolustus toimi luotettavasti ilman häntä.

Maanantaina Tshekin joukkue kohtaa kuitenkin toisenlaisen ottelun, Ukraina on lohkon vastustajista jalkapallohenkisin joukkue, pelaajilla on hyvä pallonhallinta, perjantaina he onnistuivat eliminoimaan Georgian tappavat vastahyökkäykset, jonka he kukistivat Poznanissa Mudrykin maalilla 1:0 ja kirjasivat lohkotaulukon kolme ensimmäistä pistettä.

Aiemmin se hävisi Albanialle 1-2 ja Tshekille Prahassa, jolloin valmentaja Rebrov sanoi pitävänsä Kansojen liigaa valmistavana kautena, jossa on helposti varaa kokeilla. Joka tapauksessa voitto Georgiasta on tuonut hänen joukkueensa takaisin peliin mukaan, ja maanantain ottelun tulos Wroclawissa on ratkaiseva.

Prahan otteluun verrattuna ukrainalaisilla on paljon loukkaantumisia etenkin keskikentällä, josta heiltä puuttuvat Jarmolenko, Zintshenko tai Stepanenko, mutta tykkimies Dovbyk on palannut hyökkäykseen.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Syyskuun kaksintaistelu Prahassa päättyi rangaistuspotkukilpailuun, mutta uusintaa ei kannata odottaa. Molemmat joukkueet ovat kiristäneet puolustustaan sitten viime ottelun, se on iso juttu, eikä tällä kertaa tule kaatumaan yli kahta maalia. BetBuilderilla voit sitten veikata yhdistelmää alle kolme maalia ottelussa ja alle viisi tshekkiläisten kulmaa, tshekkiläiset ovat ylittäneet tämän rajan vain kerran kahdeksassa viimeisessä kilpailullisessa kohtaamisessa, eivätkä ole potkaisseet yhtäkään kulmaa ukrainalaisia vastaan.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

WAZAMBALyö vetoa Wazambasta 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker