Vancouver- Edmonton: 2

FIbookmaker
9 toukokuun, 2024
19 Näkymät

Meidän valintamme: Vancouver- Edmonton: 2

09.05.2024 04:07

Kanadassa alkaa NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen katsotuin sarja. Vancouver näytti ensimmäisessä erässä vahvuutensa sitkeää Nashville-puolustusta vastaan ja voitti 4-2.

Edmonton ratsasti sitten suurimpien tähtiensä aallonharjalla. Connor McDavid, Zach Hyman ja Leon Draisaitl nostivat pelinsä korkeammalle tasolle ja auttoivat Los Angelesin 4-1-voittoon ylivoimalla. Oilersin ylivoimapeli toimi. Heidän maalivahtinsa Stuart Skinner loisti etenkin ottelusarjan loppupuolella.” Edmontonilla ei ollut ongelmia Kingsin puolustuspelaamisen kanssa. He pystyivät siirtymään rehelliseen jääkiekkoon ja voittivat neljännen ottelun niukasti 1-0.

Canucksilla on toistaiseksi kaksi kysymysmerkkiä. Heidän suurin tähtensä Elias Pettersson etsii vielä itseään ja näyttää siltä, ettei hänellä ole aivan riittävästi itseluottamusta. Ja maalilla Vancouverilla on kaksi loukkaantunutta maalivahtia — tähti Thatcher Demko ja varamies Casey DeSmith. Nashville-sarjan kahdessa viimeisessä ottelussa kolmosvahti Arturs Shilovs on ollut loistava, mutta kysymys kuuluu, miten hän kestää yhtä maailman parhaista hyökkäyksistä vastaan?

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Edmontonin pitäisi näyttää vahvuutensa. Vancouverissa on enemmän kysymysmerkkejä kuin varmuuksia. Oilers vie ensimmäisen pelin ja voittaa sen.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

BETWINNERLyö vetoa Betwinnerillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker