Wickmayer Y. – Bejlek S.: Bejlek S. -3,5 peliä.

FIbookmaker
22 huhtikuun, 2024
19 Näkymät

Meidän valintamme: Wickmayer Y. – Bejlek S.: Bejlek S. -3,5 helmiä.

22.04.2024 10:00

Kahdeksantoistavuotiasta Sara Bejlekiä ovat tällä kaudella vaivanneet ailahtelevat suoritukset. Tämä näkyi esimerkiksi viime viikolla Stuttgartissa, jossa hän karsintojen ensimmäisellä kierroksella mestaroi kyproslaisen Serbanovan kahdesti 6:1, jonka jälkeen hän johti Diana Shnaideria 6:0 ja 3:0. Siinä vaiheessa hänen pelinsä hajosi, ja hän hävisi lopulta sarjoissa 6:0, 4:6, 1:6.

Uusi viikko tuo kuitenkin uusia mahdollisuuksia, ja hänellä on erittäin mukava arvonta Madridin 1000-karsinnan avauskierroksella. Hän saa vastaansa belgialaisen Yanina Wickmayerin, joka on pelannut tällä kaudella hieman traagisesti. Hän on voittanut yhdeksästä pelaamastaan ottelusta vain kerran ja piti Miamin turnauksen jälkeen yli kuukauden tauon. Madridissa hän avaa vasta kauden saviosan, eikä savi todellakaan kuulu tenniksen vahvuuksiin.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Bejlekillä on erittäin suotuisa arvonta karsintojen avauskierrokselle. Kolmekymppinen Wickmayer kohtaa kolmekymppisen ensimmäistä kertaa kentällä ja on selkeä suosikki yhteenottoon. Bejlekin voiton lisäksi voi suositella jonkin verran pienempää tasoitusta, esimerkiksi neljällä pelillä.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

IVIBETLyö vetoa Ivibetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!!
Kirjoittaja FIbookmaker