Winnipeg- Edmonton: 2

FIbookmaker
27 maaliskuun, 2024
24 Näkymät

Winnipeg- Edmonton: 2

26.3.2024

Rangers-voiton jälkeen Winnipeg on menettänyt täysin pelirakenteensa. Sitä ei ollut Islandersia vastaan, sitä ei ollut Devilsiä vastaan, eikä sitä ollut viimeksi Washingtonia vastaan. Onko Gabriel Vilardin loukkaantuminen sen takana, on kyseenalaista, mutta tällä hetkellä Jets polkee vettä. Ehkä se nähdään Edmontonia vastaan, toista joukkuetta vastaan, joka on ollut juuri nyt pelivapaalla. Oilers hävisi viikonloppuna sekä Torontossa että Ottawassa, vaikka oli molemmissa otteluissa selvästi parempi, mutta törmäsi loistavaan maalivahtipeliin.

Tämän illan peli on Jetsille kriittinen. He ovat olleet hampaaton molempiin suuntiin viimeisessä neljässä ottelussa. Heillä on ollut keskimäärin 27:35 laukausta maalia kohti (Edmontonilla se on taaksepäin 37:25). Heillä on vain 43 prosentin vaarallinen laukausprosentti ja 46 prosentin odotettu maalintekoprosentti. Se on epätoivoisen alhainen. Heillä on traagiset alivoima- ja ylivoimamahdollisuudet. Heillä on paljon kattiloita liedellä ja yksi niistä pursuaa aina yli. He voivat nojata loistavaan maalivahtiinsa Connor Hellebuyckiin, mutta heidän on saatava muut asiat takaisin.

He aloittavat tänään varmasti puolustuksesta, mutta Oilers on nälkäinen ja lisää bensaa kahden tappion jälkeen, varsinkin kun he päihittivät sekä Toronton että Ottawan.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Odota Winnipegiltä parempaa esitystä puolustuspäässä, mutta se ei riitä hyökkäysvoittoista Oilersia vastaan.

. Luottamus: 6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker