Zach Hyman (EDM): +1.5 maalia

FIbookmaker
23 maaliskuun, 2024
27 Näkymät

Zach Hyman (EDM): +1.5 maalia

24.03.2024 00:07

Se olisi kaunis satu. Viidennellä kierroksella 14 vuotta sitten draftattu Zach Hyman on kehittynyt eliittipelaajaksi ja tänään hän pääsee ensimmäistä kertaa urallaan maagiseen 50 maalin rajapyykkiin. Hän pelaa yhdessä maailman parhaan pelaajan Connor McDavidin kanssa, jonka Edmonton matkasi tänään Torontoon.

Mikä on merkittävä X-tekijä. Hyman syntyi Torontossa ja vietti uransa ensimmäiset kuusi vuotta sen väreissä. Hän on tällä hetkellä 48 maalissa, kaksi vajaa. Pystyykö hän siihen tänään perheensä, ystäviensä ja entisten faniensa edessä? Se on varmasti realistista, hän teki kaksi maalia viime ottelussaan Buffaloa vastaan. Viime viikolla hän teki hattutempun.

Hän on esimerkki pelaajasta, joka kun tekee yhden maalin, lisää toisen. Yhteensä hänellä on ollut 10 ottelua, joissa hän on tehnyt vähintään kaksi maalia, joista neljä hattutemppua. 26 maalia on tehty vain 10 eri ottelussa. Hyman on tyypillinen etukenttäpelaaja. Viidessä viimeisessä ottelussaan hän on laukonut 21 kertaa laidalta, mikä on eniten NHL:ssä. Hänen odotettu maaliarvonsa on 3,7 – toiseksi korkein Brady Tkachukin jälkeen.

Lisäksi Torontolla on traaginen alivoimaprosentti viime aikoina, vain 62 prosenttia neljässä edellisessä pelissä. Ja Hyman on ollut vakio Oilersin ykkösylivoimapelissä, jossa hän on myös tehnyt 13 maalia.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Hymanilla on kaikki – motivaatio, muoto ja kyky. Jos pelkäät korkeita kertoimia, kokeile tässä. Hyman tarvitsee kaksi maalia saavuttaakseen maagisen 50:n ja tänään on peli, jossa se onnistuu.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

WAZAMBALyö vetoa Wazambasta 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker