Zira – Sheriff Tiraspol: vähemmän kuin 2.5 maalia ottelussa

FIbookmaker
18 heinäkuun, 2024
15 Näkymät

Vinkkimme: Tiraspiron Tiraspir – Tiraspir – Tiraspir – Tiraspir – Tiraspir – Tiraspir – Tiraspir – Tiraspir – Tiraspir: Zira – Sheriff Tiraspol: ottelussa vähemmän kuin 2.5 maalia

18.07.2024 18:00

Vielä viime vuonna Sheriff pelasi Eurooppa-liigan konferenssiliigan lohkovaiheen ottelun Slaviaa vastaan, tänä vuonna se on vaarassa pudota Eurooppa-liigan avauskierroksella ja jatkaa konferenssiliigan kolmannelle kierrokselle. Se hävisi kotonaan Ziralle 0:1 omalla maalilla, eikä se totuuden nimissä juurikaan onnistunut maalinteossa, vaan sai koko ottelussa aikaiseksi vain kaksi suoraa laukausta maalia kohti.

Menneet ovat ne ajat, kun Sheriff pääsi sensaatiomaisesti Mestarien liigan lohkovaiheeseen ja järkytti lohkoa Real Madridin voitolla. Seura luottaa edelleen ulkomaalaisiin pelaajiin kaikkialta maailmasta, mutta heidän laatunsa on vähitellen menossa alamäkeen, ja viime kaudella Moldovan liiga luovutti mestaruuden Petrocubille kahdeksan vuoden valtakauden jälkeen. Uusi ukrainalainen valmentaja Juri Gura on ottanut joukkueen haltuunsa, mutta entinen laatu on kadonnut.

Zira on epämiellyttävä vastustaja, jopa Sheriff huomasi, kuinka vaikeaa on tehdä maaleja. Azerbaidzhanin liigassa Zira oli selvästi parhaiten puolustava joukkue, sillä se päästi 36 kierroksella vain 22 maalia, toisaalta se oli kolmanneksi huonoin, kun se teki keskimäärin yhden maalin ottelua kohden.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Avausottelu ratkaistiin yhdellä maalilla ja sama voi hyvinkin tapahtua myös uusintaottelussa. Enempää kuin kaksi maalia ei luultavasti tipu.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker